ŠK BODVA MOLDAVSKÁ BEŽECKÁ LIGA 2015 - pozvánka na 4. kolo

Vážení športoví priatelia a nadšenci behu, dňa 13. júna pokračuje Moldavská bežecká liga (MBL) v súťaži o najlepšieho bežca/bežkyňu v roku 2015. Po úspešnom 3. kole v Rudníku, pokračujeme 4. kolom na Jahodnej pri Košiciach, na preteku pod názvom: Cross country Jahodná. Tentokrát sú pre bežcov pripravené oveľa náročnejšie trate a to: krátka 11 km a dlhá 21 km trať. Štart je o 10:00 hod. na parkovisku Jahodná.


Ženy si zmerajú sily na krátkej trati o dĺžke 11km a s prevýšením 324 metrov. Beží sa jedno kolo. Štart je priamo na parkovisku Jahodná. Ďalej sa pokračuje po žltej značke smerom na Girbeš. Po 1 km trasa schádza zo žltej značky a prechádza po 200 m na červenú značku smerom na Kamenný hrb. Na Kamennom hrbe trasa červenej končí a vracia sa späť po žltej až na parkovisko Jahodnej, kde bude aj cieľ pretekov.


Muži si zmerajú sily na náročnejšej trati o dĺžke 21km a s prevýšením 583 metrov. Miesto štartu je priamo na parkovisku Jahodná spolu so štartom krátkej trate. Ďalej sa pokračuje po žltej značke smerom na Girbeš. Po 1 km trasa schádza zo žltej značky a prechádza po 200 m na červenú značku smerom na Kamenný hrb. Na Kamennom hrbe trasa červenej končí a vracia sa späť na vyznačené miesto, kde prechádza na červenú značku a pokračuje druhým kolom na Kamenný hrb a späť po žltej až na parkovisko Jahodnej, kde bude aj cieľ pretekov.


Uvidíme ako sa bežci popasujú s náročnou lesnou traťou a či bude opäť prekonaný rekord trate. Tento pretek napovie aj ako a koľko bodov získajú bežci do bodovacej tabuľky, ktorá po 3. kole vyzerá nasledovne:

 

Celkové poradie a počet bodov v Moldavskej bežeckej lige po 3. kole:

kategória ženy:
1. miesto: Viktória Fedáková – 39 bodov
2. miesto: Mária Szakácsová – 33 bodov

kategória muži:

1. miesto: Tamáš Elek – 37 bodov
2. miesto: Július Vilk – 30 bodov

3. miesto: Štefan Kuzma – 24 bodov

4. miesto: Anton Himič – 23 bodov

5. miesto: Róbert Boros – 21 bodov

6. miesto: Attila Sanislo – 19 bodov

7. miesto: Alexander Képeš – 16 bodov

8. miesto: Ladislav Szilágyi – 9 bodov

9. miesto: Ladislav Mester – 5 bodov

 

Samozrejme, do bežeckej súťaže sa môže zapojiť každý, kto má chuť behať a prekonávať hlavne samého seba. Všetci ste srdečne vítaní a to už najbližšie v sobotu dňa 13. júna 2015 na Jahodnej pri Košiciach. Viac informácii na domovskej stránke klubu www.skbodva.sk

 

Behu zdar!

 

 


Foto: ŠK BODVA


Pridajte prvý príspevok do diskusie

Meno, priezvisko:

Správa:
picleftrightclosefacebook