Šk Bodva turistický výlet na Šlapajcug

 

Športový klub Bodva Vás pozýva 18.6.2016 (sobota) na celodenný výlet do Gelnice-kráľovského banského mesta, kde sa zúčastníme Gelnického šlapajcugu.Výlet je vhodný pre všetky vekové skupiny, pre turistov aj ne-turistov.


Gelnický šlapajcug ponúka výber z dvoch trás:

1. Vila Viola – Hanákova lúka – Slovenské cechy – Turzov  (4,6 km)

2. Križná – Perší jarok Kaplnka – Diana – Gáborka sklad – Turzov (13,0 km)


Trasu si každý môže zvoliť podľa svojich schopností.Štartovné: dospelí: 1,00 €,  deti: 0,50 €.


Doprava:Moldava nad Bodvou – Gelnica ( 6:21 – 8:19 )( rýchlik, osobný vlak; prestup: Košice, Margecany)
Gelnica – Moldava nad Bodvou mesto ( 16:54 – 18:55 )( rýchlik, osobný vlak; prestup: Margecany, Košice)


Cestovné: podľa tarify príslušného dopravcuDôchodcovia, študenti a deti s príslušným preukazom zdarma (cestujeme vlakom).

Zraz je o 6:05 na vlakovej stanici Moldava nad Bodvou (veľká stanica). Z Moldavy nad Bodvou do Košíc cestujeme rýchlikom. Upozorňujeme na skorý príchod na stanicu. Cestovné lístky vydáva službukonajúci výpravca, ktorý krátko pred príchodom vlaku do stanice cestovné lístky už nevydá. Cestovný lístok (nulový lístok)  musí mať aj cestujúci, ktorý má nárok na cestovanie zdarma.


Na výlet sa oficiálne neprihlasuje, účasť je dobrovoľná. Budeme však radi, ak nám svoj nezáväzný, predbežný záujem zúčastniť sa na výlete do Gelnice napíšete na: turistika@skbodva.sk

 

Pred štartom šlapajcugu je možnosť skupinovo navštíviť banské múzeum. Ak má niekto o návštevu múzea záujem, poprosíme uviesť to v emaile.


Účastníci výletu nie sú poistení, každý sa zúčastňuje výletu na vlastné nebezpečie.

 

Ukončenie výletu je na Thurzove pri penzióne Erihof, kde v tom čase Šk Bodva organizuje aj Erihof Gelnický kotlík cup, na ktorom ste všetci vítaní. V areáli je možnosť občerstviť sa a ochutnať rôzne špeciality pripravené súťažiacími.

 


Zoznam prihlásených:

Bezek




Pridajte prvý príspevok do diskusie

Meno, priezvisko:

Správa:
picleftrightclosefacebook