Šk Bodva GALA WORLD CUP 2015

  V sobotu a v nedeľu 15-16. augusta organizoval Športový klub Bodva v aréne pod kopcom volejbalový turnaj Gala world cup Moldava, v rámci ktorého sa súťažilo o Pohár amatérskeho majstra ŠK Bodva. Celkovo sa jedná už o deviaty ročník tohto turnaja. Aj tento krát sa na ňom zúčastnili zmiešané tímy z rôznych kútov Slovenska s bilanciou 14 zapojených družstiev. Keďže išlo o mix turnaj, podmienkou účasti boli minimálne dvaja hráči ženského pohlavia. Počasie však vyšlo skoro na jednotku a na mnohých hráčoch zanechalo opálené tváre. V sobotu sa počas poriadnych horúčav odohrali zápasy v základných skupinách, turnaja sa síce zúčastnilo menej družstiev ako v predošlích ročníkoch ,avšak prvá desiatka bola o to kvalitnejšia a to sa ukázalo aj v niektorych prekvapeniach kde favoriti nepostúpili zo skupín a bojovali len o omiestnenie.

V nedeľu ráno sa štartovalo o deviatej hodine. Postupujúce družstvá hrali v dvoch skupinách a súperili o prvé dve priečky v nich, z ktorých postupovali do semifinále. Ostatné tímy pokračovali v bojoch o umiestnenie.

Do semifinále sa prebojovali družstvá Japonské pole, Drobci, Ferneťáci a Sky Ball. Z nich sa na štvrtom mieste umiestnili Ferneťáci z Gelnice. Tretie miesto obsadili nováčikovia tohto turnaja Sky Ball. Japonské pole, ktoré neobhájilo svoj vlaňajší titul obsadilo v dramatickom finále ktoré vyvrcholilo až v TIE-breaku druhé miesto. Na prvú priečku sa dostalo družstvo z Liptovského Mikuláša, Drobci sa stali nositeľom Pohára amatérskeho majstra ŠK Bodva

Dve najsilnejšie mužstvá tohto turnaja sa už niekoľko rokov držia na poprednych priečkach. Možno to je dôvod, prečo sa vo finále ocitli už niekoľkokrát..

Najbližší volejbalový turnaj ŠK Bodva sa uskutoční v rámci športových dní 19.9 v Športovom centre Aréna pod kopcom, ktorý je tiež finálovým turnajom ŠK Bodva volley cupu.

FOTOGALÉRIA KLIKNI TU

Foto: ŠK BODVA

 

Celkové poradie:

1. Drobci

2. Japonské pole

3. Sky ball

4. Ferneťáci

5. Názov nieje podstatný

6. Lorant garos

7. Bukefalos

8. Bez komentára

9. Pekná zberba

10 Šk Bodva "A"

11. Šk Bodva "B"

12. Smajlíci

13. Fofo - D

14. Na škvare - D


Pridajte prvý príspevok do diskusie

Meno, priezvisko:

Správa:
picleftrightclosefacebook